Eladó lakás Budapest XXI. ker, 20.900.000 Ft, 34 négyzetméter
20,9 mFt
Budapest XXI. ker,
eladó lakás
Méret:
34 négyzetméter
Szobák:
1
Építési mód:
Panel
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
233655
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XXI. ker
Alapterület:
34 négyzetméter
Ár:
20.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9810223
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
távfűtés
Ingatlan leírás
Leendő tulajdonosát keresi ez a felújított, jól karbantartott, második emeleti, 1 szobás lakás. Az ingatlan alapterülete 34 négyzetméter. A lakásba lépve az előszobába jutunk, ahol egy beépített szekrényt találunk, amely nagyon fontos szerepet játszik a tárolásban egy kisebb alapterületű lakás esetén. Az előszobából balra haladva a tágas és világos szobába léphetünk. A konyhában méretre beépített konyhabútort találunk, valamint helyet kapott egy étkezőasztal is. A fürdőszobában kád került beépítésre.
A lakás jó állapotban van, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. A szobában laminált padló, a többi helyiségben kerámia járólap burkolat található, a fűtés távfűtéssel megoldott. Az ingatlan vételárát képezi az összes benne található bútor és háztartási gép. A lakáshoz egy tároló is tartozik.
A ház előtt szépen gondozott előkert és hangulatos kerti tó fogad minket. A lépcsőház tiszta és rendezett. Tömegközlekedéssel 15 perc alatt a Csepel Plázához jutunk, ahol többek között élelmiszer üzlet, pékség, bank, kormányablak és több kiszolgáló egység segíti a hétköznapi vásárlást, ügyintézést. A közelben több buszjárat, játszótér, iskola, óvoda, kutyafuttató található.
Érdeklődés
Patik Zsanett
Az értékesítő:
Patik Zsanett
Brado Ingatlanközvetítő Kft.
+36-70-620 4303
 
 
 
 
 
 
Küldés