Eladó ház Velence, 42.000.000 Ft, 100 négyzetméter
42 mFt
Velence,
eladó ház
Méret:
100 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
253089
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Velence
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
42.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10164264
Szobák száma:
4
Telekterület:
292
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Velencén egy telken épülő önálló ház, illetve egy ikerház mindhárom ingatlana eladó, önálló saját telekrésszel. Ez az ingatlan az ikerház egyik fele, mely a telken középen található. A kétszintes lakás:nettó 90 nm-es, melyből a földszint 47 nm, az emelet pedig 43 nm. Az ingatlanhoz tartozó saját kert 220 nm, 1 autó részére parkolás az udvaron. A földszinten egy kényelmes 10 nm-es teraszon, az emeleten pedig egy 11 nm-es erkélyen élvezhetjük a jó időt.

A földszinten egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, zuhanyzós WC kerül kialakításra

Az emeleti lakótérbe 2 szoba, fürdőszoba, gardróbszoba és közlekedő lett tervezve, azonban ennek belső megvalósítása vagy az új tulajdonos feladata, mely szerkezeti bontások nélkül megoldható, mivel a belső lépcső, a homlokzati nyílászárók, a felszálló vezetékek itt is beépítésre kerülnek. A másik verzió: az emelet komplett kialakítása külön megrendelhető a kívánt műszaki tartalom függvényében átlagosan négyzetméterenként bruttó 150.000 forintos áron. Igény esetén a gardrób alkalmas lehet hálószobának is.

A lakás közel nulla energiaigényét az elektromos közhálózattal összekapcsolt saját napelemes rendszer szolgálja ki, hiszen korszerű villanyfűtéses rendszerrel lesz ellátva.

Anyagár-különbség elszámolással rendelhetők a megajánlottól eltérő belső járó- és falburkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, szaniterek, belső ajtók, radiátoros és/vagy padlófűtéses fűtésrendszer, belső felületkezelési anyagok.

Újépítésű CSOK, illetve kedvezményes hitel felvehető az ingatlanra.

További felvilágosításért, műszaki tartalomért keressen elérhetőségeim egyikén.

Tervezett átadás 2021 tavaszán.

A fizetési ütemezés a vevő lehetőségeihez igazítva kerül kialakításra.
Érdeklődés
Lőrinczné Molnár Andrea
Az értékesítő:
Lőrinczné Molnár Andrea
Brado Ingatlanközvetítő Kft.
+36-30-663 8870
 
 
 
 
 
 
Küldés