Eladó ház Gyál, 41.900.000 Ft, 116 négyzetméter
41,9 mFt
Gyál,
eladó ház
Méret:
116 négyzetméter
Szobák:
3 + 2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
236262
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Gyál
Alapterület:
116 négyzetméter
Ár:
41.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9829321
Szobák száma:
3 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
144
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Gyálon kínálok eladásra egy 2007-ben épült, újszerű állapotban lévő tetőtér beépítéses ikerházat. A házba belépve az előszobába jutunk, onnan balra található egy hálószoba, jobbra haladva pedig vendég wc kézmosóval, spejz, majd a konyha, a tágas nappali étkezővel, valamint fürdőszoba és egy kisebb tárolóhelyiség. Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy kis gardróbszoba lett kialakítva. Az egyik emeleti hálószobához francia erkély is tartozik. A ház elosztása nagyon jó, így akár többgyermekes családnak is ideális lehet.
Az ingatlan fűtéséről gáz cirkó gondoskodik; a hálószobákban radiátoros, a többi helyiségben padlófűtéses megoldással. A műanyag ablakok redőnnyel felszereltek, nyáron a ház hűtése klímával megoldható.
A házhoz mindössze 144 nm kertrész tartozik, ami eléggé kicsi, ezt mindenki vegye számításba, aki érdeklődik az ingatlan után. A parkolás 2 autó számára megoldott a fedett kocsibeállónak köszönhetően és még mindig marad egy pici kert, ha kisebb medencét, vagy kerti sütögetőt szeretne kialakítani a leendő tulajdonos.
Mivel a ház újszerű állapotban van és szépen karbantartott, ide egy tisztasági festés után azonnal költözhet. A közelben több iskola, élelmiszer üzlet, buszjárat található, valamint autóval pár perc alatt elérhető többek között a piac, a posta, valamint a gyógyszertár.
Érdeklődés
Patik Zsanett
Az értékesítő:
Patik Zsanett
Brado Ingatlanközvetítő Kft.
+36-70-620 4303
 
 
 
 
 
 
Küldés