Eladó ház Budapest XVIII. ker, 84.900.000 Ft, 164 négyzetméter
84,9 mFt
Budapest XVIII. ker,
eladó ház
Méret:
164 négyzetméter
Szobák:
1 + 3
Fűtés jellege:
Villany
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
223169
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest XVIII. ker
Alapterület:
164 négyzetméter
Ár:
84.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9714737
Szobák száma:
1 + 3
Fűtés jellege:
villany
Telekterület:
520
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladó Pestszentlőrincen, a Ganz-kertváros legfrekventáltabb részén, 520 négyzetméteres telken újonnan épülő 164 négyzetméteres, exkluzív kivitelű, négyszobás, kétszintes, ikerház fél.
Jelenlegi állapotában is megvásárolható, 58M Ft-os áron.
Az épület helyiségei:
Az utcai felől lehet bejutni a 15 nm-es garázsba, ahol egy kis raktár is helyet kapott, mely plusz 3,2 nm. A garázsból is megközelíthető a lakás, a tisztítószer-tárolón keresztül.
Földszint: előszoba, ebből nyílik a tisztítószer-tároló és a földszinti, külön bejáratú WC. Az előszobán keresztül közelíthető meg a nappali, amelyből – jól szeparáltan – a gardróbon keresztül jutunk a fürdőszobába, illetve a hálószobába, valamint a lépcsőn át az emeletre. A nappali ellentétes oldala felől közelíthetjük meg a fallal leválasztott ebédlőt, illetve a konyhát, melyből egy kamra nyílik. Az nappaliból lehet kijutni a tágas, 24,7 nm-es teraszra.
Emelet: az emelet teljes belmagasságú – nem tetőteres -, itt található két hálószoba, fürdőszoba és gardróbszoba.
Az épület korszerű anyagokból épül. A földszinti födém beton, az emeleti födém faszerkezetű, szigetelése 25 cm-es kőzetgyapot. A tető faszerkezetű, héjazása cserép.
A ház falazata 30 cm-es Ytong falazóblokk, melyen 10 cm-es, grafitos hungarocell hőszigetelés, és 0,5 cm-es Dryvit vakolat lesz. A műanyag nyílászárókban víztiszta hőszigetelt üvegezés van, melyek a redőnyökkel harmóniában antracit színűek. A lakás fűtését-hűtését klímaberendezések biztosítják a kellemes hőérzetet padlófűtés biztosítja.
Az áramfogyasztás optimálisan alakul majd, hiszen H tarifás mérő lesz felszerelve, amivel fűtési szezonban kedvezőbb áru villamos energiát lehet használni.
A lakrészek burkolatai laminált parketta, illetve kerámialap. A burkolatokat a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki, maximum 5.000.-Ft-os négyzetméterenkénti ár figyelembe vételével.
A garázson kívül három autó beállására van lehetőség, viacolorral burkolt területre.
Az udvar térkövezése, gyepesítése a vételár részét képezik.
A környék kertvárosias, csendes, tömegközlekedése is kiváló, gyermekes szülők részére közelben iskola, óvoda található.
Érdeklődés
Barna Magdolna
Az értékesítő:
Barna Magdolna
Brado Ingatlanközvetítő Kft.
+36-70-4141876
 
 
 
 
 
 
Küldés