Eladó ház Budapest XVIII. ker, 34.900.000 Ft, 85 négyzetméter
34,9 mFt
Budapest XVIII. ker,
eladó ház
Méret:
85 négyzetméter
Szobák:
2 + 2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
228258
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest XVIII. ker
Alapterület:
85 négyzetméter
Ár:
34.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9714716
Szobák száma:
2 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
309
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Pestszentimre csendes, nyugodt, családi házas övezetében kínálok eladásra egy 1970-es években épült, masszív alapokkal rendelkező családi házat. A ház alapterülete 85 nm, jelenleg 2 egész és 2 félszobával rendelkezik, de a 2 félszoba között a fal bontható, így könnyen egy nagyobb méretű szobát kaphatunk. Egy légtérben találjuk a konyhát, étkezőt, illetve nappalit. A ház alapvetően beköltözhető állapotban van, viszont felújítást, korszerűsítést igényel.

A burkolatok és nyílászárók cseréjével egy szép, modern otthont varázsolhatunk belőle.
A szobák világosak, a fürdőszoba kényelmes és tágas; kád és zuhanyzó is helyet kapott benne. A házhoz 309 nm saját telekrész tartozik, a kert végében találjuk a garázst, de tárolásra a pincét is használhatjuk, hiszen az ingatlan részben alápincézett. Egy tágas terasz is tartozik a házhoz, ami a leendő tulajdonos pihenését szolgálja.

Fontos tudni, hogy a ház földszintje eladó, az ingatlan társasházzá minősítése folyamatban van. A telek jelenleg osztatlan közös tulajdon, de hamarosan megosztási szerződés készül és a saját telekrész lekerítése is megtörténik. Az emeleti lakó természetesen külön bejáraton keresztül közelíti meg a lakrészt, tehát nem fogják zavarni egymást a leendő tulajdonossal. A ház tehermentes, hamar birtokba vehető.

Autóval pillanatok alatt elérjük Pestszentimre központját, ahol szupermarket, több kisebb üzlet, pékség, orvosi rendelő, bank, posta, étterem, cukrászda, számos buszjárat és vonat található.
Érdeklődés
Patik Zsanett
Az értékesítő:
Patik Zsanett
Brado Ingatlanközvetítő Kft.
+36-70-620 4303
 
 
 
 
 
 
Küldés